Poezia penisului.

Medeea Iancu a recitat un poem-manifest plin de cuvinte argotice, considerat vulgar de o parte a publicului şi total nepotrivit de organizatorii evenimentului.

motivele lipsei de erecție la un om sănătos erecție multiplă

Poeta spune că a fost doar un manifest şi nu a dorit să jignească pe nimeni. Ştiri pe aceeaşi temă Cel mai râvnit premiu de poezie din România, sfinţit de preoţi în bise Gala de acordare a premiului a avut loc la Casa Tineretului din Municipiul Botoşani, iar la eveniment au participat sute de botoşăneni şi oameni de cultură din toată ţara. Mai precis, editura a premiat o serie de scriitori pentru activitatea din anul Printre aceştia s-a numărat şi poeta Medeea Iancu.

Ceea ce a urmat a scandalizat însă o parte a audienţei.

ce fel de penis au bărbații penis om imens

Mai mult decât atât, au poezia penisului persoane care au apostrofat-o din public poezia penisului Medeea Iancu şi au părăsit sala. Asta a deranjat puţin, pentru că publicul botoşănean este învăţat cu un alt tip de poezie, mai moale, mai calmă, în dulce grai moldovenesc.

anchete privind dimensiunea penisului ce este acolo pentru a avea o erecție

În altă parte ea a mai citit poemele astea, dar nu au scandalizat pe nimeni. Medeea Iancu, la rândul ei, spune că poemul a fost un manifest feminist împotriva misoginismului şi a violenţei contra femeilor. Am folosit câteva citate în poemul pe care l-am citit din alţi poeţi şi aş vrea să spun că poezia din punctul meu de vedere ar trebui să aducă o schimbare pozitivă în vieţile noastre şi nu a fost nimic făcut împotriva oraşului Botoşani sau a imaginii lui Mihai Eminescu.

organ masculin în erecție produse utile pentru erecția masculină

Informațiiimportante