Penis violet. Svakom - Winni Vibrating Ring Violet la cel mai bun pret

Prelungitor penis violet

Make My Penis Bigger!!

Review-uri 0 Ce ne place Inelul pentru penis Winni este un produs de o excelenta calitate, produs din materiale care nu dauneaza corpului sau mediului inconjurator. Winni este gandit a fi o jucarie pentru cupluri, ce stimuleaza clitorisul in timpul actului sexual. Cu toate acestea, Winni poate fi folosit si atunci cand esti singura, vibratiile puternice facandu-l perfect pentru stimularea clitoridiana.

penis violet

Datorita formei usor arcuite, Winni se pliaza perfect pe vulva, fiind astfel o jucarie ce poate fi purtata discret sub lenjeria intima. Cum se foloseste Inelul pentu penis are 5 moduri de vibrație, 5 intensități ale vibrațiilor și este imbunatatit cu tehnologia "Intelligent Mode" a Penis violet, care oferă 26 de posibile combinații.

penis violet

Este ușor de operat - prin utilizarea unui buton marcat s pe partea laterală a inelului sau prin telecomanda wireless. Pentru a porni penis violet, apăsați butonul s aflat in lateralul inelului timp de 2 secunde.

penis violet

Apăsați a doua oară pentru a intra in standby, apoi puteți utiliza telecomanda wireless. Pentru a trece prin cele 5 intensitati ale vibratiei, continuați să apăsați acest buton.

Cum se curata Produsele destinate placerii intime se curata inainte si dupa fiecare utilizare. Recomandam folosirea solutiilor special concepute pentru curatarea jucariilor, atat pentru o mai buna dezinfectare, cat si pentru a proteja materialul din care este confectionat produsul.

penis violet

In masura in care nu aveti la dispozitie un produs special de curatare, recomandam folosirea unui sapun antibacterial impreuna cu apa calduta. Nu folositi niciodata dezinfectant pe baza de alcool sau acetona! Caracteristici esentiale.

Infectie urinara sau bts? Dupa contact am simtit un miros neplacut care venea din vagin:. Acest lucru sa intamplat acum 1 saptamana si dupa 4 zile aprox am inceput sa simt Sunt convins ca am luat ceva infectie si speriat de-a binelea cu gandul la nu stiu ce boli.

Informațiiimportante