Desen penis

​De ce își desenează bărbații penisurile pe unde apucă

Snap Imagine din arhiva lui Michael Yardley Din cele mai vechi timpuri, bărbaților le-a plăcut să deseneze penisuri pe tot ce le-a ieșit în cale.

De ce?

Un desen cu un penis, ce poate fi vazut din spaţiu, a apărut în Australia

Am încercat să rezolvăm acest mister etern. Ca femeie, nu știu cum să-mi clasific relația cu un penis desenat. La nivel de subconștient, conturul unui falus mi se pare amuzant pentru că desen penis văd ca pe un simbol al dorinței de afirmare a masculinității. Nimic nu rezumă mai bine această confuzie ca momentul în care am dat bani pe un desen cu o scenă desen penis care mai multe penisuri antropomorfizate beau bere împreună.

îngrijirea penisului pentru bărbați

Totul s-a întâmplat foarte repede; mergeam pe bulevardul Bedford când am fost oprită de un vânzător ambulant, care mi-a împins în fața ochilor desenele lui înrămate cu puli. Mi-a zis că trebuia să se întoarcă acasă în Africa în ziua următoarea și că trebuia să vândă cât mai multe desene azi.

Desen penis

Cumva dezorientată de tonul lui și oarecum impresionată de talentul lui de afacerist, am căutat în buzunar și am găsit o bancnotă de desen penis dolari. Mi-a acceptat contraoferta și eu i-am acceptat desenul cu organe genitale, pe care l-am aruncat la gunoi mai târziu, după ce iubitul meu n-a fost de acord să-l punem pe perete la noi acasă, printre lucrările artistice veritabile. Citește și: Fă cunoștință cu artistul care își folosește penisul drept pensulă Lăsând la o parte părerea mea personală, pula, ca formă de artă, e cu siguranță mai puțin agresivă decât un avans sexual; general vorbind, pozele cu puli sunt de obicei disprețuite, dar desenele cu puli sunt tolerate și chiar lăudate.

numele formei penisului

Separate de restul corpului, pulile își pierd erotismul. Plus că apar mereu peste tot.

Totuşi, compania care deţine clădirea a luat decizia de a acoperi desenul după ce a primit numeroase plângeri din partea cetăţenilor. Ştiri pe aceeaşi temă Carolina Falkholt, care a creat pictura murală, spune că speră să-i pună pe gânduri chiar şi pe cei care sunt repugnaţi sau revoltaţi de desenul ei, potrivit The Local. Falusul a fost pictat, în mod legal, de către organizaţia de artă Kollektivet Livet, pe un zid din Stockholm dedicat graffiti-urilor, ceea ce înseamnă că nu era nevoie să se consulte cu rezidenţii înainte de realizarea desenului.

Bărbații desenează penisuri de la începutul timpurilor, în caiete, pe mașini, pe ziduri, pe lacuri acoperite de zăpadă. De ce oare?

hobby- uri penis

Imagine din arhiva lui Michael Yardley Dacă întrebi un psihanalist, o să-ți spună sigur că e o chestie freudiană. Vanessa Sinclair când i-am pus această întrebare. Apoi se teme că și el poate păți același lucru — nu doar că și-ar putea pierde penisul, dar și că ar putea fi expus și toată lumea ar vede că nu mai are penis.

Penis de desene animate

Asta îl face să se simtă vulnerabil. Nu are falusul — poate nu l-a avut niciodată — și acum toată lumea știe asta.

erecție normală la un bărbat

Toată lumea vrea asta. Realitatea e că n-o deține nimeni.

Baloane Cu Desen Penis (8 Bucati) | alf-stamps.ro

Nimeni nu e deținătorul absolut al puterii. Cineva are puterea doar când alții cred că o are și îi oferă dreptul să și-o exercite. Atâta timp cât nu ești expus total, poți să-i faci pe oameni să creadă că o ai.

  • Home » D:News » Un desen cu un penis, ce poate fi vazut din spaţiu, a apărut în Australia Un desen cu un penis, ce poate fi vazut din spaţiu, a apărut în Australia Autor: Oana Bujor
  • Acesta este un cuvânt vechi românesc, a cărui etimologie este neclară.
  • - Не надо заботиться обо обрекла любимого человека на смерть.
  • Penis mic cum să- l repare
  • Întărirea erecției cu remedii casnice

Dar există o limită la treaba asta. Așadar, oamenii care desenează penisuri încontinuu vor să transmită că ei dețin puterea.

Penis - Wikipedia

Că au falus. Că nu sunt vulnerabili.

E aceeași situație ca atunci când bărbații mai în vârstă își cumpără o mașină sport sau o motocicletă când desen penis la vârsta a doua și se simt mai slăbiți, fizic și psihic. Cred că cea mai interesantă a fost conversația pe care am avut-o cu tipii anonimi care au înființat Penisedo companie care transformă logo-ul altor companii într-un penis.

​De ce își desenează bărbații penisurile pe unde apucă

Asta înseamnă încercarea de afirmare a puterii la nivel de corporație. Michael Yardley, 33 de ani, designer și desenator de penisuri din Florida, mi-a zis că, pur și simplu, îi place să le deseneze. Dar între timp filmul s-a demodat și eu m-am reapucat de treabă. La urma urmei, tot sensul vieții e un mister.

Informațiiimportante