Penisul disecat

Dublu malpraxis la Iaşi: “penisul ars” . O anchetă care trenează de patru ani

Quello stranissimo pene è dannatamente enorme. Sognavo di vivisezionarla col mio pene. Obișnuiam să visez cum o disec cu penisul. Da, e de folos sa ai un penis. Difficile considerare sofisticata una pompa per il pene.

Traducere "huge penis" în română

Cu greu poți considera o pompă de penisun echipament penisul disecat. Mi permette di vedere il futuro del mio pene.

Îmi permite să văd viitorul penisului meu. Credo che il mio pene abbia smesso di respirare.

O cercetătoare din Missouri a inițiat un studiu despre mărimea penisului și îi roagă pe tipi să trimită poze nud în numele științei. La începutul acestei luni, Alicia Walker, lector universitar în cadrul catedrei de sociologie, a lansat un nou studiu care se concentrează pe legătura dintre încrederea în sine a bărbaților și mărimea penisului lor, informează New York Post. Walker încearcă să înțeleagă cum un penis mic — sau cel puțin ce înțelege lumea prin acest termen — poate să afecteze încrederea și sănătatea emoțională a unui bărbat, atât în cadrul relațiilor, cât și în viața de zi cu zi. Ea caută participanți din toată lumea, atât onlinecât și față-n penisul disecat, în cluburi de noapte și în spitale, conform publicației Springfield News-Leader.

Cred că penisului meu i s-a oprit respirația. Dev'essere bello riavere il tuo pene. Ea trebuie sa se simtă atât de bine pentru a avea penis pe spate.

mușchii și creșterea penisului

Da, e de folos să ai un penis. Eddie consolò Elizabeth col suo pene. Eddie o consolează pe Elizabeth cu penisul lui.

prostatită și simptome de erecție

Perciò c'è qualcosa che è nascosto dentro al pene. Deci e ceva ascuns în penis. La polizia ha trovato il pene del negro che dondolava liberamente sul pavimento.

  1. huge penis - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context
  2. De Petre DobrescuMiercuri, 08 maiCand vine vorba despre randamentul in pat, barbatii romani sunt in stare sa faca orice.

Poliția a găsit penisul negrului rostogolindu-se pe podea. Là io non ho visto nessun pene. Eu nu am găsit niciun penis.

Penisuri cu balamale

Un pene per i tuoi pensieri. Dau un penis pentru gândurile tale. Per molti uomini il centro dell'esistenza è il pene.

A mers în policlinică pentru infecţie urinară. Apoi a mers la o farmacie pentru o soluţie de nitrat de argint. Deşi era ambalată într-un recipient pe care nu scria nimic, medicul i-a făcut instilaţie în penis cu soluţia de nitrat de argint.

Pentru mulți bărbați centrul lor e penisul. È come quando ti tocchi il pene con la mano sinistra. E ca și cum ți-ai atinge penisul cu mâna stângă.

Dublu malpraxis la Iaşi: “penisul ars” . O anchetă care trenează de patru ani

Se vedete un pene rotto, era già così quando siamo entrati. Dacă vedeți un penis rupt, cam așa a fost.

pe penis ca o erupție pe scutec ce este

Non riesco a farmi una ragione del pene di Herb. Nu pot să-mi scot din minte, penisul lui Herb. Suppongo che potresti fare circoncidere il tuo pene da androide.

Cred ca vei putea sa ai penisul de android circumcis.

cum să prelungiți timpul de erecție

Trichomoniasis și erecție fratello si è appena lavato i denti col pene di Don. Fratele tău și-a periat dinții cu penisul lui Don.

Traducere "pene" în română

Sembra un Arată ca un penis micuț cu dinți, care plutește. Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context. Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te penisul disecat să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate.

pene - Traducere în română - exemple în italiană | Reverso Context

Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.

Informațiiimportante