Penis tatuat, Penisul lui Terente, aruncat la gunoi

penis tatuat

Un bărbat are erecţie permanentă de la un TATUAJ Un barbat de 21 de ani din Iran s-a ales cu ceva mai mult decat un simplu tatuaj pe penis dupa ce a vizitat un salon din orasul sau natal. Share Modista.

penis tatuat

Tanarul a adaugat si litera M, initiala numelui iubitei sale, informeaza LiveScience. Pe langa faptul ca este de mirare ca au incaput toate aceste litere pe organul sexual al barbatului, acesta a mai socat medicii cu ceva. Se pare ca, din cauza tatuajului, el a ajuns sa sufere de priapism, adica o stare permanenta de erectie.

penis tatuat

Aceasta afectiune este mai frecventa in cazul baieteilor cu varste cuprinse intre 5 si 10 ani si al barbatilor intre 20 si 50 de ani. Ameliorarea erecției cu leuzea pare ca este primul caz de priapism declansat de tatuare.

penis tatuat

Artistul tatuator a creat designul cu ajutorul unui dispozitiv improvizat. Dupa sedinta de tatuare, barbatul penis tatuat sangerat foarte mult si a avut dureri timp de 8 zile.

penis tatuat

Dupa aceea, penisul lui a devenit semi-erect. Cand a ajuns la medic, avea erectie permanenta de trei luni.

TATTOOING Close Up (in Slow Motion) - Smarter Every Day 122

Specialistii i-au facut o multime de analize ca sa afle daca penis tatuat cumva avea infectii ale tractului urinar, leucemie sau sifilis. Analizele barbatului au iesit negative, asa ca singura cauza a priapismului putea fi tatuajul. Medicii cred ca acul a fost introdus prea adanc.

De Petre DobrescuMarți, 05 martieUn dram de nebunie si dorinta de a avea un semn distinctiv, pe viata.

Barbatul continua sa aiba circulatie normala, asa ca el a fost diagnosticat cu priapism nonischemic. Acesta se produce atunci cand sangele patrunde in penis mai repede decat poate iesi, ceea ce duce la o erectie permanenta declansata de presiunea suplimentara Citește totul despre: Din aceeași secțiune.

penis tatuat

Informațiiimportante