Penis fassbender,

penis fassbender

penis fassbender

Filmul lui Radu Muntean, "Boogie", desi prezent pe lista de titluri supuse votului pentru nominalizari, n-a fost retinut la nicio categorie. Nominalizarile pentru premiile EFA, ajunse la a a editie, s-au anuntat, potrivit traditiei, in cadrul Festivalului de Film de la Sevilla.

penis fassbender

La categoria Scenaristul european al anului au fost nominalizati autorii scenariilor filmelor "Lemon Tree", "Gomorra", "Waltz with Bashir" si "Il Divo", in penis fassbender ce pentru Premiul "Carlo di Palma", acordat celui mai bun director de imagine, concureaza  "Il Divo", "El Orfanato", "Gomorra" si "Mongol" Premiul de Excelenta al Academiei Europene de Film se va acorda in acest an fie scenografiei filmului maghiar "Delta", fie costumelor din "Katyn",  montajului  la "Un Conte de Noel" sau montajului de sunet la "O'Horten".

In perioada urmatoare, cei de membri ai Academiei Europene de Film urmeaza sa voteze castigatorii.

George Clooney's funny Golden Globes joke about Michael Fassbender

Anul trecut, "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" a fost desemnat Filmul european al anului, iar Cristian Mungiu Regizorul european al anului. Premiile Academiei Europene de film se decerneaza in fiecare al doilea an la Berlin, alternativ cu o capitala europeana.

penis fassbender

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

penis fassbender

Informațiiimportante