Insecte penis, ​Penisul fosilizat al acestui păianjen e mai mare decât al iubitului tău

Cel mai bizar organ sexual din lume. Cercetatori:

Cele mai Dezgustatoare Mancaruri din Lume

Exista niste insecte, femele, care au evoluat si acum au penisuri complet functionale Vineri, 23 Noiembrieora Organele genitale masculine se regasesc sub toate formele si marimile in regatul animal. Dar regula spune ca se regasesc doar pe corpul masculului.

insecte penis erecție de dimineață în impotent

Nu neaparat, au descoperit oamenii de stiinta. Acestia au observat ca niste insecte de gen feminin in Africa si Brazilia au falus.

Ejacularea nu intra in functiile organului, dar in rest totul functioneaza ca in cazul masculilor, arata Science Alert. Insectele, unele care traiesc in pesteri, au fost descoperirte insecte penis urma cu patru ani in Brazilia.

insecte penis vitamine pentru penis

A durat mult sa fie studiate, dar a devenit clar ca femelele au penis, iar masculii un gen de vagin. In mod ciudat, femelele din specia Neotrogla aveau un gen de apendice, practic un falus in toata regula, in timp ce masculilor le lipsea asa ceva.

English Actualizat acum Utile: Cum faci diferenta intre intepaturile insectelor. De la paianjen si tantar la capusa si albina; Ce sa mancam insecte penis cina pentru a avea un somn odihnitor; Alimente care nu sunt alimente: fructele de padure sunt inlocuite cu praf de insecte si ceaiul la sticla nu contine ceai Vineri, 26 iulieRevista Presei Utile UTILE Foto: Colaj foto Cum faci diferenta intre intepaturile insectelor. De la paianjen si tantar la capusa si albina. Puricii lasa in urma semne rosiatice cu puncte in mijlloc, tantarii pot cauza copiilor bubite cu lichid si rani, iar capusele intra in piele si trebuie scoase rapid.

S-a descoperit si cum avea loc imperecherea la aceasta specie: practic, femelele prindeau masculul cu falusul lor, insecte penis lasau sa scape, pana ce acesta ejacula. Iar totul dureaza 40 pana la 70 de ore, timp in care masculul nu are scapare.

insecte penis site penis mare

Exista insa o explicatie pentru acest gen de comportament. In mediul in care traiesc, aceste insecte duc o competitie apriga pentru resurse. De-a lungul timpului, masculii nu au vrut sa epuizeze energia imperechindu-se pentru a avea urmasi.

insecte penis operație pentru erecție slabă

Era prea putina. Iar femelele au evoluat si, in timp, au luat atitudine. Au devenit mai agresive, astfel incat sa perpetueze specia. Astfel de comportamente au mai fost sesizate doar in medii izolate.

Insecte  sex este, în cea mai mare parte, similar cu alte animale de sex. Pentru cele mai multe insecte, împerechere necesită contactul direct între un bărbat și o femeie. Pentru a afla mai multe despre păsări și albine, special albinele, aici e lingura. Insecte Împerecherea în general În general vorbind, la fel ca oamenii, masculul speciei de insecte foloseste organe de sex pentru a depozita sperma in tractul genital femelei stimuleaza la fertilizarea internă. Dar, există unele cazuri în care standout bărbați și femei fac nici un contact la toate.

Se intampla si in cazul asa-ziselor musculite de otet de pe insule izolate. Se crede ca ce a condus la o astfel se schimbare de roluri e in primul rand mediul, care a facut ca una dintre parti sa ia fraiele situatiei, se arata in jurnalul Biology Letters.

Citeste si Furnicile kamikaze din Borneo sunt capabile de sacrificiul suprem.

insecte penis medicament pentru creșterea sensibilității penisului

Explodeaza cand situatia o cere A. Urmareste Ziare.

insecte penis punctele de pe corp pentru erecția penisului

Informațiiimportante