Electrod penis, Prezentare generală

Traducere

Stimulare cu aer 33 Electro sex se face in zona inghinala pentru a atinge niste nervi si a obtine placere intensa.

electrod penis cum să obțineți 100 de erecții

Electrostimularea este erotica atunci cand se face corect. Electro sex este dedicat persoanelor carora le place sa experimenteze sado-maso dar si acelora care vor sa incerce ceva diferit si nou.

electrod penis ce este o erecție ce tipuri de ea

Se incepe cu senzatii si atingeri usoare pana se ajunge la stimulari puternice. O jucarie sexuala poate sa emita impulsuri electrice.

electrod penis structura anatomică a penisului

Ceea ce nu trebuie uitat, este ca intensitatea se mareste treptat. Seturile de electrostimulare erotice contin accesoriile de care are nevoie orice persoana doreste sa inceapa experimentul cu acestea.

electrod penis scala dimensiunii penisului

Amplitudinea pulsului, intensitatea si rata lui sunt usor de controlat si ajustat. Faptul ca are doua iesiri inseamna ca poate suporta intensitati variate.

The Pubic Enemy No. Te va tine prizonier atat timp cat va considera domina sau dominantul tau, insa aceasta centura de castitate este mult mai mult de atat. Pubic Enemy No 1 ofera suficient spatiu de manevra, datorita articulatiilor mobile. Lungimea centurii de castitate poate fi ajustata individual

Seturile electrostimulare erotica vin dotate cu cabluri de electrod penis, cleme si paduri adezive pentru a cunoaste in totalitate sexul electric. Clemele electro sex se achizitioneaza si separat.

electrod penis cum să tratezi un penis

Sunt fine, dar ferme si usoare pentru fara a pisca zona respectiva. Cu acestea se gasesc punctele de contact perfecte pe organele genitale feminine sau masculine. Pentru o placere mai intensa una din cleme poate fi inlocuita sau indepartata cu o banda de fixare sau alte accesorii electro sex.

Centura de piele pentru penis si testicule electro sex ofera stimulare la nivelul acestora datorita formei pe care o are. Plugul Torpedo are in jur de 14 cm electrod penis si maxim 4 cm in Lei vibratoaredelux.

electrod penis dacă penisul este curbat în sus

Informațiiimportante